A nagyi konyhájában készülő, habkönnyű palacsinta az ő házi baracklekvárjával töltve… Hát igen, biztos, hogy ez az egyik legszebb gyerekkori emlékünk az édességekről. De a palacsintában, ebben a generációk óta fogyasztott édességben annyi lehetőség van még, amit nem használtunk ki!
Nem mintha a hagyományos palacsintákkal bármi bajunk lenne, de aki csak klasszikus töltelékeket használ, az el sem tudja képzelni, hogy miről marad le! A Café&Bar-ban szerencsére mernek merészebbek, vagányabbak és főleg játékosabbak lenni, és olyan dolgokkal töltötték meg az óriás palacsintájukat, amiről titokban mindenki álmodik.
A tejszínhab alap, a csokiszósz is elmaradhatatlan, a Nutellánál már érezzük, hogy ezek a srácok nem veszik fél vállról az édességet, amikor pedig a Kinder Bueno is a tésztába kerül, már biztosak vagyunk benne, hogy itt teljesen elszabadult a cukormámor, és minden szabad, amit mindig is akartunk, csak sosem mertünk megtenni. De héj, éppen erről szól a palacsintázás! Akárcsak az életet, ezt is minden jóval megtöltheted!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!