Vannak elsőre szokatlannak hangzó dolgok, de ha ezekre csípőből nemet mondanánk, most nem létezne a fapados repülő vagy a Himalája sós bőrradír. A csokoládé és a cékla párosítása is elsőre furának hathat, de hidd csak el nekünk: aki esélyt ad a különös párosnak, annak mennyei ízek, csodálatos színek és krémes finomságok lesznek a jutalmai!
Minden évszak tartogat számunkra olyan ínycsiklandó zöldségféléket, melyeket desszertjeinkhez is bátran felhasználhatunk. Ismerkedj meg velük ennek az izgalmas, 4 órás kurzusnak a keretében te is!
Lehetséges zöldségből finom édességet készíteni? Bizony, így van. A jól bevált receptek megismerése mellett a cékla és rebarbara jótékony hatásairól is tájékozódhatsz. Készíts izgalmas, újszerű, egészséges zöldségeket tartalmazó és mennyeien finom édességeket – sokkal jobb végzet lesz ez a növények számára is, mint bármilyen főzelék lehetne!
Gondolnád, hogy az egyes zöldségek és gyümölcsök fruktóz tartalma között óriási különbség lehet és, hogy tudatos étkezőként érdemes erre odafigyelned? Az avokádó nem csak finom, de fruktóz tartalma a savanyú káposztában lelhető aránnyal vetekszik, így bátran fogyaszthatjuk desszertjeinkben, mert nem emeli meg vércukor szintünket. Sőt, ennek a Közép-Amerikában őshonos fának a gyümölcse a fogyókúrázók segítségére is lehet annak ellenére, hogy nem túl kalóriaszegény. Rosttartalma növeli a telítettség érzetünket. Már mindent tudsz? Még rengeteg mondanivaló van. Találkozzatok a kurzuson!
A porondon:
- Céklás csokoládé muffin
- Avokádó tarte
- Amerika Sárgarépatorta
Ajándék:
- korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztás a program egész időtartama alatt
- cukrász sapka, hogy ha már hazafelé tartva minden finomságot megettél, akkor is felmutathass valamit, amiről elhiszik, hogy itt jártál
- elektronikus fotóalbum, mely a rólad készült legjobb pillanatokat örökíti meg
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!